O M-Energo Inženjeringu 2017-11-08T09:44:21+00:00

M-Energo Inženjering“ d.o.o. je kompanija osnovana 1998. godine. Sjedište kompanije nalazi se u Podgorici. „M-Energo Inženjering“ d.o.o. izvodi radove na termotehničkim i termoenergetskim instalacijama i postrojenjima. Osim izvođenja radova obavljamo poslove rekonstrukcije, projektovanje i inženjering, nabavku i prodaju termotehničkih i termoenergetskih postrojenja i djelova .

Od osnivanja, kompanija je napredovala i od male firme dostigla imiđž renomirane uspješne crnogorske kompanije sa 11 stalno zaposlenih radnika raznih obrazovnih profila, koji svojim izuzetnim referencama, iskustvom i znanjem samostalno obavljaju poslove.  Firma dodatno upošljava, po potrebi  i do dvadesetak zaposlenih za pripremu i izvođenje bravarskih, monterskih i drugih poslova.

Sjedišta kompanije nalazi se u Ulici 8. Marta 15a u Podgorici.

M-Energo Inženjering“-a posvećena kvalitetnom i brzom obavljanju ugovorenih usluga, što je bila presudna osnova za brz razvoj i budući rast. Uspješno smo se dokazali na tržištu Crne Gore, svojim znanjem, upornim radom, ulaganjem u usavršavanje i obuku zaposlenih. Zbog toga ponosno ističemo da da smo spremni u svakom trenutku, obaviti stručno i brzo, najzahtjevnije i najobimnije poslove i zadatke.

Od početka dogovaranja radova pa do faze izvođenja, kroz dobre kontakte i međusobnu saradnju sa klijentima, dajemo našoj kompaniji   prepoznatljivost na tržištu Crne gore. Klijentima nudimo i seris i prodaju djelova i nakon isteka garantnog roka i izvođenja radova. Stoga možemo naglasiti da smo kompanija koja u poslovnoj javnosti iz ove djelatnosti, važi za kompaniju od povjerenja sa izgrađenim izuzetnim partnerskim relacijama.

M-Energo Inženjering“ u svom asortimanu nudi poznate evropskim brendove lidera u Evropi u proizvodnji opreme iz oblasti termotehnike i termoenergetike, kao što su: VIESSMANN – Njemačka, WEISHAUPT – Njemačka, WILO – Njemačka, VIKING-MINIMAX – Njemačka, MEFA – Njemačka, BUCHTAL – Njemačka.

Stalnom analizom i praćenjem tržišta, novih tehnologija, preciznim planiranjem, obezbjeđujući  izuzetno kvalitetnu logistiku, angažujući ekipe koje izvode radove sa dugogodišnjim iskustvom, „M-Energo Inženjering“ kompanija je Vaš najbolji izbor u Crnoj Gori u oblasti termotehnike i termoenergetike.

M-Energo Inženjering“-u, vodi računa o zaštiti životne i radne sredine, i primjenjuje najsavremenija ekološka riješenja i tehologije. Očuvanje čiste i zdrave životne sredine obaveza za nas zbog sadašnjih i budućih generacija. Sa ponosom ističeko sertifikat sistema upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001:2009.

M-Energo Inženjering“ je kompanije koja će i ubudućnosti primjenjivati najmodernije svjetske tehnologije i trendove u termotehnici i termoenergetici, primjenjujući energetsku efikasnost kao i alternativne i obnovljive izvore energije.