Zašto M-Energo Inženjering? 2017-11-08T09:51:44+00:00

POUZDANOST

Za deceniju ipo postojanja, politika kompanije je ostala ista a to znači da smo orijentisani na klijente i partnere. Njihovo zadovoljstvo je naša garancija za dane koji dolaze. Njihovo zadovoljstvo je znak da smo prije svega dosljedni i pouzdani. Takav odnos trajnog povjerenja je rezultat poštovanja zakona, pravila struke, procedura i rokova. Ono što želimo istaći je i to, da naša kompanija po nepisanom zakonu naših predaka jako drži do date riječi, obećanja i postignutih dogovora.

STRUČNA (PROFESIONALNA) USLUGA

-Pažljivo ćemo saslušati vaše zahtjeve
-Obići ćemo sa vama objekat
-Napraviti stručan predlog rešenja
-Predložiti opremu koja će garantovati dugotrajnu funkcionalnost a u isto vrijeme uz najmanje troškove
-Izradit ćemo po vašoj želji glavni projekat
-Izvršiti montažu i odmah zatim funkcionalnu probu
-Pustiti opremu u rad, obučiti osoblje za korištenje opreme, izraditi i predati uputstvo za rad i potrebnu tehničku dokumentaciju

GARANCIJA

Za kvalitet izvedenih radova „M-Energo Inženjering“ daje garanciju od 24 mjeseca. Takođe, u garantnom ili vangarantnom roku, za sve redovne ili vanredne preglede, intervencije, održavanja ili podešavanja instalacija ili opreme, servisni tim „M-Energo Inženjering“-a Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku.

ZNANJE I ISKUSTVO

U kompaniji smo ubijeđeni da spoj akademskog i iskustvenog znanja sticanog kroz deceniju ipo djelovanja garantuje da u svakom trenutku potpuno samostalno možemo odgovoriti i najkomplikovanijim poslovima i izazovima.

LICENCE I AKREDITACIJE

„M-Energo Inženjering“ posjeduje sve neophodne licence, akreditacije i odobrenja neophodna za obavljanje registrovanih djelatnosti, izdate od strane nadležnih državnih organa.